Ελληνικές μπύρες, ελληνικά τυριά, κρασιά, λάδια, αλλαντικά και κρέατα,
ζυμαρικά και γαλακτοκομικά μόνο από Έλληνες παραγωγούς, με Ελληνικές Πρώτες Ύλες έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν, μεταξύ άλλων, όσοι
επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη στα εστιατόρια της πόλης!
Αυτό χάρη
σε μια πρωτοβουλία των εστιατόρων της πόλης οι οποίοι πρόσθεσαν στους
καταλόγους τους τις καλύτερες ελληνικές γεύσεις πολλές από τις οποίες
έχουν χρόνια επιτυχημένης διεθνούς παρουσίας! Σημειώνεται ότι στην Ελλάδα λειτουργούν 21.000 τέτοιες επιχειρήσεις οι
οποίες καθημερινά προσφέρουν 5.000.000 μερίδες φαγητού. Και από
οικονομικής άποψης… τα δύο καταστήματα του Ζύθου (ΖΥΘΟΣ ΝΤΟΡΕ και ΖΥΘΟΣ
στα Λαδάδικα) καταναλώνουν συγκεντρωτικά σε ετήσια βάση περισσότερους
από 20 τόνους κρεάτων, 11 τόνους γαλακτοκομικών, 6 τόνους ελαιόλαδου, 4
τόνους ζυμαρικών, 5 τόνους αλλαντικών, 2 τόνους ρυζιού, 20 χιλιάδες
μπουκάλια κρασιού και 1.800 βαρέλια μπύρας! Την ίδια ώρα το ποσό των
χρημάτων που δίνονται στους Έλληνες προμηθευτές αγγίζει τις 60.000 ευρώ
μηνιαίως!
Η επιλογή αμιγώς ελληνικών προϊόντων παρέχει λοιπόν στους Έλληνες παραγωγούς μια σημαντική οικονομική ωφέλεια, λαμβάνοντας υπόψη μάλιστα ότι προέρχεται από δύο μόνο χώρους εστίασης!
Η επιλογή αμιγώς ελληνικών προϊόντων παρέχει λοιπόν στους Έλληνες παραγωγούς μια σημαντική οικονομική ωφέλεια, λαμβάνοντας υπόψη μάλιστα ότι προέρχεται από δύο μόνο χώρους εστίασης!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου