ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ! Ελληνικό ξεφτι-λίφτινκ!!- Τι ξεφτίλα είναι τούτη ρε αχα!; Γουαι για να... Φαει~Δώστε μας και το καλσόν σας κ το κώλο σας, πουτσοζητιάνες στων Ελλήνων τους Όρχεις, γυφτοβρομά και γυφτοβρομιάρηδες(στράτα-στρατουλα καθότι Ελληνικό Προσκυνηλίκι ααχα!!) , μέσα στο τσαντήρι ΟΡΑΤΗ η ''γουαι για να ...φαει'' ρεζίλα των γυφτοβρομά πουτσοζητιάνων στων ΕΛΛΗΝΩΝ τους Όρχεις αχαα! Ελληνικά ονόματα κ επίθετα ΕΛΛΗΝΩΝ δοξάζουν οι γυφτοβρομά γλειφοντας το παπαρι των Ελλήνων αχα! < (ημιτασιόν) στράτα (από που κ ως που αχα;) ελληνική μπανάνα κ ! υχαχ!.< κατευθείαν στα μούτρα τους η ξεφτίλα και εξ-αφανισμός από παντού. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΟΜΙΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΕΙΟ! ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!! @ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΝΟΜΆΤΩΝ γλειφτρες ξεφτιλισμενες γυφτοβρομά αχαα!! γυφτοβρομα:ακόμα και μουσικά όργανα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να τα βάλουν στη τρύπα τους αχαα! Μια χρήση έχουν για όλα - στον πάτο - , αυτά τα θηλυκοτα σκουπιδια αχαα !!! -ΕλάτΕ στον ¨γαμο΄΄ μας που τον κανουμε στα ανύπαρκτα σκατά αχχα! 😆 Με μηδενική ταυτότητα. ταυτότητα παρακαλέσματος προσκυνήματος της φάρας του κώλου που το μόνο που ξέρει είναι να δέχεται Ελληνικές μπανάνες από παντού (κυριολεκτικά και μεταφορικά), ως ανοιχτές τρύπες του.. πουθενά αχαχ! 'αιλάται' στον ανύπαρκτο ¨γαμο΄΄ μας που τον κανουμε στα σκατά αχα! ..τόση ξεφτίλα κουνιστού παρακαλητού στους Έλληνες...με 0 στα ανυπαρξία αχχαα!!! ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ σε όλους ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ για τις γιορτές τους! ΜΕ ΚΑΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΣΙ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ο κράχτης με ολα τα μπλογκς μεσα (και το δικό μας) επανέρχεται! Καλώς όρισες κράχτη!

http://kraxtis-gr.blogspot.com/p/blog-page_6220.html?m=1

#Μέγα Κάζο(ντράπηκε και η ντροπή) : εντωμεταξύ η 'κουνιστόφαρα της α-λεβεντοσύνης'είναι τόσο καμμένη

...που νομίζει πως αν χαιρετήσει/καλημερίσει τους (Γνήσιους) Έλληνες... αυτοί θα της απαντήσουν κιόλας😂 -Όλα τα Ελληνόπουλα, τα παιδιά κ οι μεγάλοι γιορτάζουν τις γιορτές. Το Πάσχα.. τα Χριστούγεννα.. τα Φώτα, τη χαρά, κάθε γιορτή. τι γιορτασαν κ γιορτάζουν τώρα επίσης, τα απόβλητα εκτός απ το προσκυνημα του Ελληνισμού και της Λευκοτητας του; χάχα τη μουνταμάρα, τη θλίψη και το τίποτα την ανυπαρξία Δεν υπάρχουν πουθενά. είναι ανυπαρκτα. 😂

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Εφημερίδα 'Ακρόπολις' - Κυβερνητική Εφημερίδα 'Δημοκρατία' (Νομικό πραξικόπημα τυχόν σκέψεις αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής) _ Μήνυση από κ. Αλέξη Κούγια για δημοσιεύματα της ημέρας και βουλευτή κ. Μιχάλη Αρβανίτη στον Πρωθυπουργό, κ. Βασίλης Καπερνάρος: 'Η Χρυσή Αυγή είναι ένας νομιμότατος πολιτικός σχηματισμός'



Η ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" φιλοξενεί σήμερα ρεπορτάζ, στηλιτεύοντας τις βρώμικες διαρροές και τα ψέμματα που διακινούνται για τον Γιάννη Λαγό.
Νέος κύκλος «φοβερών» και «τρομερών», αλλά απολύτως κενών και άνευ ουσίας, «αποκαλύψεων» έχει ξεσπάσει στα πλαίσια της επικοινωνιακής πολιτικής αυτών που έχουν αποφασίσει με θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους (ή μάλλον αθέμιτους) να καταλογίσουν οτιδήποτε την Χρυσή Αυγή χωρίς αποτέλεσμα. Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος που είχε κάνει το ΣΔΟΕ, ύστερα από έφοδο στα κεντρικά γραφεία στην οδό Μεσογείων.
"Ο έλεγχος στα οικονομικά της Χρυσής Αυγής αλλά και στους τραπεζικούς λογαριασμούς περίπου 35 στελεχών της συνεχίζεται. Ωστόσο τα ίδια στελέχη του υπουργείου Οικονομικών σημείωναν ότι «δεν έχουν εντοπισθεί μέχρι στιγμής ποσά που συνδέονται με παράνομη χρηματοδότηση του κόμματος. Όμως ίσως η έρευνα επεκταθεί και σ άλλα πρόσωπα που ίσως σχετίζονται με τέτοιου είδους ύποπτες συναλλαγές".
Αυτό σημαίνει απλά ότι δεν έχουν βρει τίποτα και ελλείψει στοιχείων αναλώνονται σε αοριστολογίες, έχοντας ήδη εκτεθεί για όσα πομπώδη, αλλά ψευδή, διέρρευσαν για δήθεν παράνομη χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής. Όσο και να προσπαθούν να συντηρήσουν το θέμα για δημιουργία εντυπώσεων, αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι «σκοτεινοί χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής» έχουν μία κοινή ιδιότητα με τα περιβόητα «οπλοστάσια». Ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας των εμπαθών και εγκάθετων σκευωριών.
Η πλέον «φοβερή» ανακάλυψη είναι ένα ποσό 150.000 ευρώ σε λογαριασμό δηλωμένο και νόμιμο του προφυλακισμένου βουλευτή Γ. Λαγού που προέρχεται από δηλωμένη και με εκκαθαρισμένους τους φόρους οικογενειακής κληρονομιάς. Ούτε στα οικονομικά του Νίκου Μιχαλολιάκου, της οικογενείας τους, του Χ. Παππά, των άλλων προφυλακισμένων βουλευτών κλπ, βρέθηκε το οτιδήποτε επιλήψιμο. Τα κονδύλια της κρατικής χρηματοδότησης (λιγότερα από 500.000 ευρώ) όδευσαν κατά κύριο λόγο όπως αναφέρει το πόρισμα του ΣΔΟΕ σε αγορές τροφίμων και τα υπόλοιπα σε δαπάνες γραφείων που άνοιγε σε διάφορες πόλεις το κόμμα.  
Ακόμα και οι υποστηρικτές της ΝΔ αγανακτούν με τα αλλεπάλληλα νομικά πραξικοπήματα που επιχειρεί το κόμμα τους εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τα κάνουν τόσο χοντροκομμένα, αδέξια και προκλητικά που δεν αφήνουν άλλο περιθώριο αντίδρασης σ΄όσους σέβονται τον εαυτό τους, την Αλήθεια και έχουν αντικειμενική παρακολούθηση της πραγματικότητας.
Η εφημερίδα «Δημοκρατία», δεξί χέρι της κυβέρνησης, με τίτλο «Νομικό πραξικόπημα για αποκλεισμό Κασιδιάρη!» και υπότιτλο «Διά στόματος του «δημοκράτη» συνταγματολόγου Γ. Σωτηρέλη!» έχει το εξής κείμενο:
«Ως προπομπός κινήσεων βγήκε χθες ο συνταγματολόγος και εκλεκτός του συστήματος Σημίτη και των άλλων… προοδευτικών δυνάμεων Γιώργος Σωτηρέλης και επί της ουσίας άνοιξε θέμα για την υποψηφιότητα βουλευτών της Χ.Α. στις δημοτικές εκλογές. Με τον τρόπο αυτόν πάντως δείχνει πανικό και επιβεβαιώνει τις δημοσκοπήσεις που γίνονται, και κυρίως στον Δήμο Αθηναίων, που φέρουν σε διψήφια ποσοστά τον Ηλία Κασιδιάρη.
Σύμφωνα με τον κατά τα λοιπά… δημοκράτη κ. Σωτηρέλη (που είχε διατελέσει γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης 1994-1995 και πρόεδρος του Ινστιτούτου Αμυντικών Αναλύσεων 2003-2004), ο οποίος μίλησε στον Βήμα FM, από τη στιγμή που δεν μπορεί, σύμφωνα με το ισχύον Σύνταγμα, να χαρακτηριστεί παράνομη, τότε πρέπει να γυρίσουμε τον χρόνο στο… 1974.
Αντιδρώντας στις απόψεις Σωτηρέλη, ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε ότι «με το υπάρχον νομικό πλαίσιο δεν υφίσταται καμία απολύτως περίπτωση απαγόρευσης υποψηφιότητάς μου ως Δημάρχου Αθηναίων» και πρόσθεσε ότι «ακόμη και αν υπάρξει παραπεμπτικό βούλευμα, δεν αλλάζει τίποτε εις ό,τι αφορά τα πολιτικά μου δικαιώματα. Στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων υπάρχει μόνο σε περίπτωση αμετάκλητης καταδίκης».
Εκτός, όμως, από το παραπάνω κείμενο, στην ίδια εφημερίδα, σε άλλη σελίδα, υπάρχει το εξής σχόλιο:
«Δεν είναι καθόλου τυχαία η στιγμή που ο Σωτηρέλης περιέγραψε το νομοθετικό πραξικόπημα με το οποίο μπορεί να αποκλειστεί από τις δημοτικές εκλογές ένας βουλευτής όπως ο Ηλ. Κασιδιάρης. Ο κατά τα λοιπά… Δημοκράτης συνταγματολόγος γνωρίζει πολύ καλά τα (πραγματικά) ευρήματα των δημοσκοπήσεων για τον Δήμο της Αθήνας και σπεύδει να προσφέρει υπηρεσίες…»
Τόσο το άρθρο όσο και το σχόλιο είναι τόσο ξεκάθαρα στα όσα γράφουν που πραγματικά δεν χρειάζεται να προστεθεί τίποτα από κανέναν.

Ο δικηγόρος και βουλευτής κ. Βασίλης Καπερνάρος, όπως όλος ο νομικός κόσμος, έκανε την ακόλουθη δήλωση στα ΜΜΕ, λέγοντας το αυτονόητο:   'Δεν είναι εγκληματική οργάνωση ένας πολιτικός σχηματισμός του κοινοβουλείου, ακόμη εννοείται κι αν τρεις ή τέσσερις από τα μέλη του τα κοινοβουλευτικά, φέρονται, κατηγορούνται ότι συμμετείχαν σε λεγόμενη εγκληματική οργάνωση'. 

΄Aχαα.. όπως καταλαβαίνουμε θα ξεραθούμε από τα γέλια τις ημέρες αυτές αν συνεχιστεί το βλακώδες παραλλήρημα συγκεκριμένου κέντρου με σκοπό μόνο και μόνο τα χαμένα ψηφουλάκια τους που τους τρώγονται, για έναν νόμιμο πολιτικό φορέα, την Χρυσή Αυγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: