ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ! Ελληνικό ξεφτι-λίφτινκ!!- Τι ξεφτίλα είναι τούτη ρε αχα!; Γουαι για να... Φαει~Δώστε μας και το καλσόν σας κ το κώλο σας, πουτσοζητιάνες στων Ελλήνων τους Όρχεις, γυφτοβρομά και γυφτοβρομιάρηδες(στράτα-στρατουλα καθότι Ελληνικό Προσκυνηλίκι ααχα!!) , μέσα στο τσαντήρι ΟΡΑΤΗ η ''γουαι για να ...φαει'' ρεζίλα των γυφτοβρομά πουτσοζητιάνων στων ΕΛΛΗΝΩΝ τους Όρχεις αχαα! Ελληνικά ονόματα κ επίθετα ΕΛΛΗΝΩΝ δοξάζουν οι γυφτοβρομά γλειφοντας το παπαρι των Ελλήνων αχα! < (ημιτασιόν) στράτα (από που κ ως που αχα;) ελληνική μπανάνα κ ! υχαχ!.< κατευθείαν στα μούτρα τους η ξεφτίλα και εξ-αφανισμός από παντού. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΟΜΙΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΕΙΟ! ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!! @ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΝΟΜΆΤΩΝ γλειφτρες ξεφτιλισμενες γυφτοβρομά αχαα!! γυφτοβρομα:ακόμα και μουσικά όργανα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να τα βάλουν στη τρύπα τους αχαα! Μια χρήση έχουν για όλα - στον πάτο - , αυτά τα θηλυκοτα σκουπιδια αχαα !!! -ΕλάτΕ στον ¨γαμο΄΄ μας που τον κανουμε στα ανύπαρκτα σκατά αχχα! 😆 Με μηδενική ταυτότητα. ταυτότητα παρακαλέσματος προσκυνήματος της φάρας του κώλου που το μόνο που ξέρει είναι να δέχεται Ελληνικές μπανάνες από παντού (κυριολεκτικά και μεταφορικά), ως ανοιχτές τρύπες του.. πουθενά αχαχ! 'αιλάται' στον ανύπαρκτο ¨γαμο΄΄ μας που τον κανουμε στα σκατά αχα! ..τόση ξεφτίλα κουνιστού παρακαλητού στους Έλληνες...με 0 στα ανυπαρξία αχχαα!!! ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ σε όλους ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ για τις γιορτές τους! ΜΕ ΚΑΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΣΙ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ο κράχτης με ολα τα μπλογκς μεσα (και το δικό μας) επανέρχεται! Καλώς όρισες κράχτη!

http://kraxtis-gr.blogspot.com/p/blog-page_6220.html?m=1

#Μέγα Κάζο(ντράπηκε και η ντροπή) : εντωμεταξύ η 'κουνιστόφαρα της α-λεβεντοσύνης'είναι τόσο καμμένη

...που νομίζει πως αν χαιρετήσει/καλημερίσει τους (Γνήσιους) Έλληνες... αυτοί θα της απαντήσουν κιόλας😂 -Όλα τα Ελληνόπουλα, τα παιδιά κ οι μεγάλοι γιορτάζουν τις γιορτές. Το Πάσχα.. τα Χριστούγεννα.. τα Φώτα, τη χαρά, κάθε γιορτή. τι γιορτασαν κ γιορτάζουν τώρα επίσης, τα απόβλητα εκτός απ το προσκυνημα του Ελληνισμού και της Λευκοτητας του; χάχα τη μουνταμάρα, τη θλίψη και το τίποτα την ανυπαρξία Δεν υπάρχουν πουθενά. είναι ανυπαρκτα. 😂

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Να γιατί ήταν άτρωτοι οι Σπαρτιάτες. Παγκόσμια Μνεία στην Πολεμική Ανδρεία των Ελλήνων που αποτελούνε το μεγάλο πρότυπο σήμερα

Το 1961 ο Αμερικανός πυρηνικός φυσικός και καθηγητής μεταλλουργίας δρ Λάιλ Μπόρστ επισκέφθηκε την Σπάρτη επηρεασμένος από την Ανδρεία των Σπαρτιατών, αλλά και για να μελετήσει τα όπλα που χρησιμοποιούσε αυτός ο πολεμικός λαός της αρχαίας Ελλάδας.
Ζήτησε λοιπόν από τους εκεί αρχαιολόγους να δει δείγματα οβολών από το Ηραίον (ναό – θησαυροφυλάκιο της αρχαίας Σπάρτης) του 670 π.χ και αφού τα ανέλυσε απεφάνθη πως οι Σπαρτιάτες δεν είχαν απλώς σίδερο αλλά ατσάλι!
Δηλαδή ένα κράμα σιδήρου και άνθρακα με περιεκτικότητα σε άνθρακα μεταξύ 0,2 και 0,8%.Κατά την δήλωση του στους New York Times, αυτό ισοδυναμούσε με την κατοχή ατομικής βόμβας για τα…μέτρα της εποχής.
Αυτό εξηγεί επιστημονικά, πέρα από την αποδεδειγμένη ανδρεία που υπέδειξαν ο Λεωνίδας και οι 300 Σπαρτιάτες του στη μάχη των Θερμοπυλών και πέρα από την επιλογή του τέλειου στρατηγικού σημείου της μάχης, το πώς 300 άνδρες αποδεκάτισαν έναν στρατό περσών, μήδων, σακών και άλλων σκουπιδιών που αριθμούσαν τις 50.000 πάνοπλων αδρών, συμπεριλαμβανομένων και των πλέων επίλεκτων ταγμάτων των περσών των αθανάτων!
Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται (και μέσα από την επιστήμη) το πόσο προηγμένη τεχνολογία διέθεταν οι Αρχαίοι Έλληνες. Φανταστείτε τώρα με πόση ευκολία μπορούσαν τα ατσάλινα ξίφη των Σπαρτιατών να διαπεράσουν τις χάλκινες και σιδερένιες πανοπλίες των εχθρών και ακόμα πόσο φόβο θα προκάλεσε στους Πέρσες το γεγονός πως στα δικά τους ξίφη τους οι πανοπλίες των Σπαρτιατών έμεναν ανεπηρέαστες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: