ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ! Ελληνικό ξεφτι-λίφτινκ!!- Τι ξεφτίλα είναι τούτη ρε αχα!; Γουαι για να... Φαει~Δώστε μας και το καλσόν σας κ το κώλο σας, πουτσοζητιάνες στων Ελλήνων τους Όρχεις, γυφτοβρομά και γυφτοβρομιάρηδες(στράτα-στρατουλα καθότι Ελληνικό Προσκυνηλίκι ααχα!!) , μέσα στο τσαντήρι ΟΡΑΤΗ η ''γουαι για να ...φαει'' ρεζίλα των γυφτοβρομά πουτσοζητιάνων στων ΕΛΛΗΝΩΝ τους Όρχεις αχαα! Ελληνικά ονόματα κ επίθετα ΕΛΛΗΝΩΝ δοξάζουν οι γυφτοβρομά γλειφοντας το παπαρι των Ελλήνων αχα! < (ημιτασιόν) στράτα (από που κ ως που αχα;) ελληνική μπανάνα κ ! υχαχ!.< κατευθείαν στα μούτρα τους η ξεφτίλα και εξ-αφανισμός από παντού. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΟΜΙΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΕΙΟ! ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!! @ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΝΟΜΆΤΩΝ γλειφτρες ξεφτιλισμενες γυφτοβρομά αχαα!! γυφτοβρομα:ακόμα και μουσικά όργανα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να τα βάλουν στη τρύπα τους αχαα! Μια χρήση έχουν για όλα - στον πάτο - , αυτά τα θηλυκοτα σκουπιδια αχαα !!! -ΕλάτΕ στον ¨γαμο΄΄ μας που τον κανουμε στα ανύπαρκτα σκατά αχχα! 😆 Με μηδενική ταυτότητα. ταυτότητα παρακαλέσματος προσκυνήματος της φάρας του κώλου που το μόνο που ξέρει είναι να δέχεται Ελληνικές μπανάνες από παντού (κυριολεκτικά και μεταφορικά), ως ανοιχτές τρύπες του.. πουθενά αχαχ! 'αιλάται' στον ανύπαρκτο ¨γαμο΄΄ μας που τον κανουμε στα σκατά αχα! ..τόση ξεφτίλα κουνιστού παρακαλητού στους Έλληνες...με 0 στα ανυπαρξία αχχαα!!! ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ σε όλους ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ για τις γιορτές τους! ΜΕ ΚΑΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΣΙ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ο κράχτης με ολα τα μπλογκς μεσα (και το δικό μας) επανέρχεται! Καλώς όρισες κράχτη!

http://kraxtis-gr.blogspot.com/p/blog-page_6220.html?m=1

#Μέγα Κάζο(ντράπηκε και η ντροπή) : εντωμεταξύ η 'κουνιστόφαρα της α-λεβεντοσύνης'είναι τόσο καμμένη

...που νομίζει πως αν χαιρετήσει/καλημερίσει τους (Γνήσιους) Έλληνες... αυτοί θα της απαντήσουν κιόλας😂 -Όλα τα Ελληνόπουλα, τα παιδιά κ οι μεγάλοι γιορτάζουν τις γιορτές. Το Πάσχα.. τα Χριστούγεννα.. τα Φώτα, τη χαρά, κάθε γιορτή. τι γιορτασαν κ γιορτάζουν τώρα επίσης, τα απόβλητα εκτός απ το προσκυνημα του Ελληνισμού και της Λευκοτητας του; χάχα τη μουνταμάρα, τη θλίψη και το τίποτα την ανυπαρξία Δεν υπάρχουν πουθενά. είναι ανυπαρκτα. 😂

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

ΈΨΑ - Η Ελληνική Ιστορία δροσιάς

Μια φορά κι έναν καιρό υπήρχαν τα «λεμονατζίδικα». Πριν πολλές δεκαετίες, σχεδόν κάθε πόλη της Ελλάδας είχε αρκετές βιοτεχνίες που συσκεύαζαν αναψυκτικά: Λεμονάδες, Πορτοκαλάδες και Γκαζόζες. Σήμερα μέσα στον κόσμο της πληροφορικής οι ασπρόμαυρες εικόνες με τα ξύλινα κιβώτια και τα γυάλινα μπουκάλια με τη μπίλια μοιάζουν μακρινά. Και όμως, υπάρχουν ακόμη κάποιες εταιρείες που επιμένουν στην παράδοση και εξακολουθούν να παράγουν αναψυκτικά διατηρώντας αναλλοίωτη τη συνταγή των παλιών χρόνων. Μια από αυτές είναι η ΕΨΑ που βρίσκεται στην Αγριά του Βόλου!
Η ιστορία της ΕΨΑ ξεκινάει από το 1924, όταν η περιοχή του Πηλίου είχε πλεόνασμα Λεμονιών. Εκείνη την εποχή, οι αδερφοί Κοσμαδόπουλοι, αργυραμοιβοί στο επάγγελμα, παρατηρώντας την αύξηση του αριθμού των λεμονατζίδικων και τη διακίνηση Παραδοσιακής λεμονάδας από πλανόδιους εμπόρους, θέτουν σαν στόχο τη δημιουργία εργοστασίου παραγωγής αναψυκτικών. Έτσι, η Εταιρεία Ψυγείων Αγριάς, μετέπειτα ΕΨΑ, άλλαξε αντικείμενο. Από τη λειτουργία ψυγείων για διατήρηση φρούτων και την παραγωγή πάγου (το παγοποιείο λειτουργούσε μέχρι το 1969) έγινε εταιρεία παραγωγής Ελληνικών Αναψυκτικών!
Στις σχεδόν εννέα δεκαετίες που πέρασαν από τότε έγιναν πολλά. Το 1937 η ΕΨΑ βραβεύεται με το «Χρυσούν Βραβείον Ποιότητος» στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Το 1940 σχεδιάζεται το χαρακτηριστικό γυάλινο μπουκάλι που έμελλε να γίνει σήμα κατατεθέν της Βολιώτικης βιομηχανίας αναψυκτικών. Ενδιάμεσα, η εταιρεία έχει περάσει στην ιδιοκτησία της Εθνικής Τράπεζας και το 1969 εξαγοράζεται από του αδερφούς Μοσκαχλαϊδή και τον Νίκο Τσαούτο.
Οι νέες επενδύσεις που γίνονται αυξάνουν την παραγωγή στις 20.000 φιάλες την ώρα. Στη γκάμα της ΕΨΑ προστίθενται νέες γεύσεις και περισσότερες συσκευασίες. Με τη διεύρυνση της επικοινωνίας πανελλαδικά τη δεκαετία του ’90 και την τοποθέτηση στα σούπερ μάρκετ, ενισχύθηκε η εικόνα του προϊόντος και δημιουργήθηκε η βάση για την εξάπλωση εκτός Θεσσαλίας!
Σήμερα η ΕΨΑ παραμένει εγκατεστημένη στον ίδιο χώρο στην Αγριά του Βόλου, διαθέτοντας σύγχρονες γραμμές παραγωγής αναψυκτικών! Το κτίριο που τη στεγάζει είναι φτιαγμένο σε Παραδοσιακό πηλιορείτικο ρυθμό και χάνεται ανάμεσα στα υπόλοιπα σπίτια της περιοχής. Το νερό που χρησιμοποιεί είναι πάντα το νερό της Αγριάς. Εφαρμόζει συστήματα ελέγχου ποιότητας 9001:2008 και 22000!
Τα τελευταία χρόνια, δίπλα στις κλασικές πορτοκαλάδες, λεμονάδες, γκαζόζες και σόδες, έχουν προστεθεί πολλά προϊόντα: η βυσσινάδα, το τόνικ, το παγωμένο τσάι λάϊτ με στέβια σε τρεις γεύσεις, η βιολογική Πορτοκαλάδα και Λεμονάδα, η λάϊτ αεριούχος Λεμονάδα με στέβια, η λάϊτ αεριούχος Πορτοκαλάδα με στέβια και το λάϊτ drops (γλυκαντικό από το φυτό στέβια σε υγρή μορφή) και η κόλα με λεμόνι! Τα αναψυκτικά της ΕΨΑ διατίθενται σε γυάλινο μπουκάλι, αλουμινένιο κουτάκι και πλαστικό μπουκάλι ΡΕΤ. Τη γκάμα συμπληρώνουν οι χυμοί σε συσκευασία Τετραπάκ.
Τα προϊόντα ΕΨΑ εξαντλούνται από τα ράφια στα σούπερ μάρκετ ενώ υπάρχουν σε αρκετά σημεία πώλησης. Δημιουργούνται συνεχώς νέα σημεία πώλησης και έπεται συνέχεια!
Όλα αυτά είναι τα μεγάλα κεφάλαια ενός βιβλίου που εξακολουθεί να γράφεται. 
Σημαντικές ημερομηνίες:
1924: Τα αδέλφια Ιωάννης και Γεώργιος Κοσμαδόπουλος ιδρύουν την «Εταιρεία Ψυγείων Αγριάς Α.Ε.» στην Αγριά Βόλου!
1936: Η εταιρεία περνά στην ιδιοκτησία της Εθνικής Τράπεζας, η οποία ιδρύει την εταιρεία «Νέα Ψυγεία Αγριάς Α.Ε.»!
1970: Οι μετοχές της εταιρείας περνούν στα χέρια των αδελφών Μοσκαχλαϊδη και του Νίκου Τσαούτου, οι οποίοι επενδύουν σε νέα μηχανήματα και εγκαταστάσεις!
1987: Γίνεται παραγωγή της πρώτης Ελληνικής κόλα!
1989: Η ΕΨΑ εγκαινιάζει τη γραμμή παραγωγής σε κουτάκι αλουμινίου 330μιλ!
1994: Παρουσιάζονται στην αγορά οι χυμοί μακράς διαρκείας!
1996: Δημιουργείται η πρώτη κόλα με λεμόνι!
1997: Δημιουργείται το πρώτο έτοιμο τσάι με χυμό λεμονιού, ακόμη και σήμερα παραμένει το μοναδικό που περιέχει χυμό λεμονιού!
2003: Η ΕΨΑ δημιουργεί τη Βυσσινάδα σε γυάλινη φιάλη με θερμοσυρρικνούμενη ετικέτα!
2005: Κυκλοφορεί το τσάι με Ροδάκινο!
2009: Δημιουργείται το πρώτο Πράσινο Τσάι με Ρόδι και Βύσσινο!
2011: Οι συσκευασίες του τσαγιού της ΕΨΑ κερδίζουν τη Χρυσή Ετικέτα!
2011: Η ΕΨΑ δημιουργεί τα πρώτα Ελληνικά βιολογικά Αναψυκτικά!
2012: Η ΕΨΑ δημιουργεί τα πρώτα Ελληνικά Αναψυκτικά με χρήση του φυσικού γλυκαντικού Στέβια!
2008: Η TUV HELLAS μας απονέμει ειδική τιμητική διάκριση για τη διαχείριση της ποιότητας.
2010-2013: Εντάσσεται στη λίστα των Ισχυροτέρων Εταιριών στην Ελλάδα.
Η ΕΨΑ Βιολογική Λεμονάδα αναδείκνύεται ως προϊόν της χρονιάς!
Με τις νέες επενδύσεις η παραγωγή αυξήθηκε στις 20.000 φιάλες την ώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: