ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ! Ελληνικό ξεφτι-λίφτινκ!!- Τι ξεφτίλα είναι τούτη ρε αχα!; Γουαι για να... Φαει~Δώστε μας και το καλσόν σας κ το κώλο σας, πουτσοζητιάνες στων Ελλήνων τους Όρχεις, γυφτοβρομά και γυφτοβρομιάρηδες(στράτα-στρατουλα καθότι Ελληνικό Προσκυνηλίκι ααχα!!) , μέσα στο τσαντήρι ΟΡΑΤΗ η ''γουαι για να ...φαει'' ρεζίλα των γυφτοβρομά πουτσοζητιάνων στων ΕΛΛΗΝΩΝ τους Όρχεις αχαα! Ελληνικά ονόματα κ επίθετα ΕΛΛΗΝΩΝ δοξάζουν οι γυφτοβρομά γλειφοντας το παπαρι των Ελλήνων αχα! < (ημιτασιόν) στράτα (από που κ ως που αχα;) ελληνική μπανάνα κ ! υχαχ!.< κατευθείαν στα μούτρα τους η ξεφτίλα και εξ-αφανισμός από παντού. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΟΜΙΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΕΙΟ! ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!! @ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΝΟΜΆΤΩΝ γλειφτρες ξεφτιλισμενες γυφτοβρομά αχαα!! γυφτοβρομα:ακόμα και μουσικά όργανα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να τα βάλουν στη τρύπα τους αχαα! Μια χρήση έχουν για όλα - στον πάτο - , αυτά τα θηλυκοτα σκουπιδια αχαα !!! -ΕλάτΕ στον ¨γαμο΄΄ μας που τον κανουμε στα ανύπαρκτα σκατά αχχα! 😆 Με μηδενική ταυτότητα. ταυτότητα παρακαλέσματος προσκυνήματος της φάρας του κώλου που το μόνο που ξέρει είναι να δέχεται Ελληνικές μπανάνες από παντού (κυριολεκτικά και μεταφορικά), ως ανοιχτές τρύπες του.. πουθενά αχαχ! 'αιλάται' στον ανύπαρκτο ¨γαμο΄΄ μας που τον κανουμε στα σκατά αχα! ..τόση ξεφτίλα κουνιστού παρακαλητού στους Έλληνες...με 0 στα ανυπαρξία αχχαα!!! ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ σε όλους ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ για τις γιορτές τους! ΜΕ ΚΑΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΣΙ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ο κράχτης με ολα τα μπλογκς μεσα (και το δικό μας) επανέρχεται! Καλώς όρισες κράχτη!

http://kraxtis-gr.blogspot.com/p/blog-page_6220.html?m=1

#Μέγα Κάζο(ντράπηκε και η ντροπή) : εντωμεταξύ η 'κουνιστόφαρα της α-λεβεντοσύνης'είναι τόσο καμμένη

...που νομίζει πως αν χαιρετήσει/καλημερίσει τους (Γνήσιους) Έλληνες... αυτοί θα της απαντήσουν κιόλας😂 -Όλα τα Ελληνόπουλα, τα παιδιά κ οι μεγάλοι γιορτάζουν τις γιορτές. Το Πάσχα.. τα Χριστούγεννα.. τα Φώτα, τη χαρά, κάθε γιορτή. τι γιορτασαν κ γιορτάζουν τώρα επίσης, τα απόβλητα εκτός απ το προσκυνημα του Ελληνισμού και της Λευκοτητας του; χάχα τη μουνταμάρα, τη θλίψη και το τίποτα την ανυπαρξία Δεν υπάρχουν πουθενά. είναι ανυπαρκτα. 😂

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Βίκος: Η πρώτη Ελληνική πηγή απόλαυσης των Ελλήνων και του υπόλοιπου κόσμου (εξωτερικό)

Όταν οι άλλοι δεν έχουν τίποτα απολύτως δικό τους, η Ελλάδα έχει και θα έχει τα προϊόντα της παντού στον κόσμο για πάντα!
Η εταιρεία ΒΙΚΟΣ Α.Ε. ξεκίνησε την επιχειρηματική της δράση το 1992 με την εμφιάλωση του νερού «Βίκος» θέτοντας τις βάσεις για τη δημιουργία μίας υγιούς, συνεχώς εξελισσόμενης εταιρείας που αφουγκράζεται τις εξελίξεις της αγοράς και πρωτοπορεί χάρη στα προϊόντα που λανσάρει! Το μερίδιο αγοράς της εταιρείας φθάνει το 19%, ενώ αποτελεί κύριο προμηθευτή νερών και αναψυκτικών όλων των μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ της χώρας φτάνοντας ως το 37%!
Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. έχει τρία υπερσύγχρονα εργοστάσια στη διάθεσή της, δυο μονάδες εμφιάλωσης νερού, με 9 γραμμές παραγωγής με συνολική δυναμικότητα 210.000 λίτρων/ώρα και ένα εργοστάσιο παραγωγής εξειδικευμένων πλαστικών!
Είναι η πρώτη εταιρεία στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών στην Ελλάδα που απέκτησε πιστοποιητικό για τον έλεγχο και την ποιοτική διασφάλιση των προϊόντων της σε κάθε κρίσιμο σημείο ελέγχου της διαδικασίας παραγωγής του εμφιαλωμένου νερού, από τον Φεβρουάριο του 2000, ενώ συνεχώς αναβαθμίζει τις πιστοποιήσεις της. Επιπλέον, διαθέτει πιστοποίηση η οποία αφορά τη διαχείριση και προστασία του περιβάλλοντος, από το Μάρτιο του 2003.
Όραμα και στόχοι:
H Ελληνική Εταιρεία εστιάζει στην ολική ποιότητα του προϊόντος, από την εμφιάλωση μέχρι τη στιγμή κατανάλωσης, καθώς η σχέση αμοιβαίου σεβασμού και αξιοπιστίας με τους καταναλωτές αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. Στόχος της είναι η συνεχής διατήρηση της επιθυμητής και υποσχόμενης ποιότητας με την αποτελεσματική αξιοποίηση των ανθρώπινων, τεχνολογικών και υλικών πηγών που βρίσκονται στη διάθεση της επιχείρησης!
1990: Δίνεται η έγκριση για την εμφιάλωση του νερού από την πηγή «ΒΙΚΟΣ» και αρχίζει η κατασκευή των εγκαταστάσεων της εταιρείας.
1992: Ξεκινά η λειτουργία του εργοστασίου στην Περίβλεπτο Ιωαννίνων και η εμφιάλωση του νερού «Βίκος» από την ομώνυμη πηγή.
1996: Το νερό «Βίκος» αναγνωρίζεται σαν Φυσικό Μεταλλικό Νερό.
1997: Δίνεται άδεια εμφιάλωσης των επιτραπέζιων νερών από την πηγή «Σεπετά» στο εργοστάσιο Περιβλέπτου.
1999: Πιστοποίηση της εταιρείας για τη Διασφάλιση Ποιότητας.
2003: Κυκλοφορεί πλαστική φιάλη του 1,0λ. σε σχήμα γυάλινου μπουκαλιού. Πιστοποίηση της εταιρείας για τη διαχείριση Περιβάλλοντος.
2004: Εγκατάσταση γραμμής παραγωγής για την εμφιάλωση απλού και Ανθρακούχου Φυσικού Μεταλλικού Νερού σε γυάλινες φιάλες μιας χρήσης.
2006: Δίνεται η έγκριση για την εμφιάλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ» (Έγκρ. Εμφιάλωσης: Υ/Γ5476/4506/20.09.06 – Δ.Υ.Ι.) από την πηγή «ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ» στο νέο εργοστάσιο της εταιρείας στο Καλπάκι Ιωαννίνων. Παράλληλα, αναγνωρίζεται και ως Φυσικό Μεταλλικό Νερό.
2007: Καινοτομία: Σχεδιασμός των νέων μεγάλων φιαλών για χρήση σε ψύκτες.
2014: Παρουσιάζονται στην αγορά τα καινοτόμα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος», τα πρώτα αναψυκτικά που αποτελούνται από Φυσικό Μεταλλικό Νερό από την πηγή Ζαγοροχώρια.
Διακρίσεις και Βραβεία:
Από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. ξεκινά να εντάσσει στο ενεργητικό της πλήθος διακρίσεων τόσο για την συμβολή της στην Ελληνική Οικονομία αλλά και για φιλοσοφία της σε ζητήματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης!
Χαρακτηριστικές διακρίσεις:
– Βράβευση για τα έτη 2010, 2012, 2013 από τον Όμιλο IΚΑΠ
– Διάκριση στα «Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος» για τα έτη 2011, 2012, 2013 από το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.
– Διάκριση ως «Διεθνής πρωταθλητής» τα τελευταία τρία χρόνια στο θεσμό.
2014: Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. βραβεύεται για πρώτη φορά ως διαμάντι της Ελληνικής Βιομηχανίας από την Τράπεζα Πληροφοριών.
2014: Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. αποσπά Διεθνή Διάκριση από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας, με έδρα τις Βρυξέλλες. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» καθώς και το Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Ζαγοροχώρια Βίκος» απέσπασαν την ανώτερη διάκριση τριών αστεριών, επιβραβεύοντας τη διαρκή προσπάθεια της εταιρείας για παροχή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών!
Συγχαρητήρια!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: