Χόρτα από τις θάλασσες της Πελοποννήσου και της Κρήτης, συνοδεύουν τη διεθνή Υψηλή Γαστρονομία με το Ελληνικό Σήμα-Χώρας Προέλευσης κάνοντάς μας και σε αυτή την ημερίδα Υπερήφανους για την Κουζίνα που παράγει η Χώρα μας!
Τα πιάτα που ταξιδεύουν εκτός συνόρων σε Αμερική και ασία, παρουσιάστηκαν πρώτα στην Ελλάδα, σε γαστρονομικούς διαγωνισμούς και γκαλά, ενώ στο εξωτερικό γίνεται παράλληλα με την παρουσίαση, λόγος για την σπουδαιότητα της Ελληνικής μας Κουζίνας!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου