ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ! Ελληνικό ξεφτι-λίφτινκ!!- Τι ξεφτίλα είναι τούτη ρε αχα!; Γουαι για να... Φαει~Δώστε μας και το καλσόν σας κ το κώλο σας, πουτσοζητιάνες στων Ελλήνων τους Όρχεις, γυφτοβρομά και γυφτοβρομιάρηδες(στράτα-στρατουλα καθότι Ελληνικό Προσκυνηλίκι ααχα!!) , μέσα στο τσαντήρι ΟΡΑΤΗ η ''γουαι για να ...φαει'' ρεζίλα των γυφτοβρομά πουτσοζητιάνων στων ΕΛΛΗΝΩΝ τους Όρχεις αχαα! Ελληνικά ονόματα κ επίθετα ΕΛΛΗΝΩΝ δοξάζουν οι γυφτοβρομά γλειφοντας το παπαρι των Ελλήνων αχα! < (ημιτασιόν) στράτα (από που κ ως που αχα;) ελληνική μπανάνα κ ! υχαχ!.< κατευθείαν στα μούτρα τους η ξεφτίλα και εξ-αφανισμός από παντού. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΟΜΙΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΕΙΟ! ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!! @ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΝΟΜΆΤΩΝ γλειφτρες ξεφτιλισμενες γυφτοβρομά αχαα!! γυφτοβρομα:ακόμα και μουσικά όργανα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να τα βάλουν στη τρύπα τους αχαα! Μια χρήση έχουν για όλα - στον πάτο - , αυτά τα θηλυκοτα σκουπιδια αχαα !!! -ΕλάτΕ στον ¨γαμο΄΄ μας που τον κανουμε στα ανύπαρκτα σκατά αχχα! 😆 Με μηδενική ταυτότητα. ταυτότητα παρακαλέσματος προσκυνήματος της φάρας του κώλου που το μόνο που ξέρει είναι να δέχεται Ελληνικές μπανάνες από παντού (κυριολεκτικά και μεταφορικά), ως ανοιχτές τρύπες του.. πουθενά αχαχ! 'αιλάται' στον ανύπαρκτο ¨γαμο΄΄ μας που τον κανουμε στα σκατά αχα! ..τόση ξεφτίλα κουνιστού παρακαλητού στους Έλληνες...με 0 στα ανυπαρξία αχχαα!!! ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ σε όλους ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ για τις γιορτές τους! ΜΕ ΚΑΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΣΙ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ο κράχτης με ολα τα μπλογκς μεσα (και το δικό μας) επανέρχεται! Καλώς όρισες κράχτη!

http://kraxtis-gr.blogspot.com/p/blog-page_6220.html?m=1

#Μέγα Κάζο(ντράπηκε και η ντροπή) : εντωμεταξύ η 'κουνιστόφαρα της α-λεβεντοσύνης'είναι τόσο καμμένη

...που νομίζει πως αν χαιρετήσει/καλημερίσει τους (Γνήσιους) Έλληνες... αυτοί θα της απαντήσουν κιόλας😂 -Όλα τα Ελληνόπουλα, τα παιδιά κ οι μεγάλοι γιορτάζουν τις γιορτές. Το Πάσχα.. τα Χριστούγεννα.. τα Φώτα, τη χαρά, κάθε γιορτή. τι γιορτασαν κ γιορτάζουν τώρα επίσης, τα απόβλητα εκτός απ το προσκυνημα του Ελληνισμού και της Λευκοτητας του; χάχα τη μουνταμάρα, τη θλίψη και το τίποτα την ανυπαρξία Δεν υπάρχουν πουθενά. είναι ανυπαρκτα. 😂

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Φωνές θα ακούγονται ξανά από σήμερα στο Αρχαιολογικό Μουσέιο Τεγέας. Εγκαινιάζεται η επανέκθεση 'Μνήμες Μουσείου'

Εγκαίνια της επανέκθεσης του Αρχαιολογικού Μουσείου Τεγέας (Δ.Δ. Αλέας Δήμου Τρίπολης), θα πραηματοποιηθούν Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 18:00. Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνος Τασούλας! 
Η ΛΘ' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων ολοκλήρωσε πρόσφατα το νέο πρόγραμμα αφήγησης της ιστορικής διαδρομής της Αρχαίας Τεγέας. Η επανέκθεση αναπτύσσεται γύρω από δύο θεματικούς άξονες.
Ο πρώτος τιτλοφορείται «Μνήμες Μουσείου» και είναι αφιερωμένος στην ιστορία του Μουσείου. Στον άξονα «Τεγέα. Η γένεση, συγκρότηση και εξέλιξη μίας ελληνικής πόλης – κράτους» ξετυλίγεται το νήμα της διαμόρφωσης και εξέλιξης της αρχαίας αρκαδικής πόλης και της επικράτειάς της.
Η κορυφαία ενότητα της εκθεσιακής αφήγησης είναι αφιερωμένη στο ιερό της Αλέας Αθηνάς, φημισμένο τόπο λατρείας της Πελοποννήσου!
Εμπνευστής ενός ευρύτατου προγράμματος ανοικοδόμησης του ιερού κατά τον ύστερο 4ο αιώνα π.Χ. ήταν ο σπουδαίος αρχιτέκτονας και γλύπτης Σκόπας από την Πάρο, ο οποίο μετά από την ολοκλήρωση της γλυπτής διακόσμησης του διάσημου Μαυσωλείου της Αλικαρνασσού στη Μικρά Ασία, αφίχθη στην αρκαδική γη, με την οποία ο ομότεχνος πατέρας του διατηρούσε στενές σχέσεις και φιλοτέχνησε – μεταξύ άλλων – και το γλυπτό διάκοσμο του ναού της Αλέας Αθηνάς.
Ο διάκοσμος αυτός, που εκτίθεται στο μουσείο, αποτελεί τη μοναδική πρωτότυπη μαρτυρία της καλλιτεχνικής φυσιογνωμίας του μεγάλου γλύπτη του 4ου αι. π.Χ!
Το Αρχαιολογικό Μουσείο Τεγέας, ένα από τα πρώτα Μουσεία του ελεύθερου ελληνικού κράτους, αλλάζει σελίδα και εισέρχεται δυναμικά στον 21ο αιώνα. Πέρα από τις παραδοσιακές αξίες της διαφύλαξης της πολιτιστικής κληρονομιάς δημιουργείται ένας πολυδύναμος χώρος πολιτισμού που στόχο έχει να ανανεώσει την επικοινωνία του κοινού με τις αρχαιότητες.
Ιδιαίτερη έμφαση στο στήσιμο του Μουσείου δόθηκε στις ψηφιακές εφαρμογές αρχαιολογικού – ιστορικού περιεχομένου, των οποίων ο προγραμματισμός έγινε για πρώτη φορά σε εντελώς νέα πλατφόρμα. Οι εφαρμογές αυτές υποστηρίζονται από τα ψηφιακά μέσα του Μουσείου, συσκευές τελευταίας τεχνολογίας που εισήχθησαν για πρώτη φορά στον ελλαδικό χώρο για τις ανάγκες της επανέκθεσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: