Γι αυτό και τον προτιμούμε μαζί με τους υπόλοιπους!
Με βάση την παραδοσιακή διαδικασία, ο χαλβάς Δραπετσώνας είναι χειροποίητος και δεν ζυμώνεται σε μηχανικό ζυμωτήριο! Για το λόγο αυτό, η παραγωγή του χαλβά στο εργαστήριο είναι αποκλειστική ευθύνη των κυρίων Νικόλαου Γαβρίλη και Ευμόρφιου Κοσμίδη, μιας και παρουσιάζει ιδιαίτερες τεχνικές δυσκολίες αλλά και λόγω της υψηλής θερμοκρασίας του μείγματος, που ζυμώνεται στο χέρι, που αγγίζει τους 80 βαθμούς Κελσίου!
Ο κ. Γαβρίλης θεωρεί ότι υπάρχει όριο στο πόσο μπορεί να μεγαλώσει μια επιχείρηση, διασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα του προϊόντος. Ωστόσο, τα προϊόντα της συγκεκριμένης χαλβαδοποιίας μπορεί να τα βρει κανείς σε κάθε σημείο σχεδόν της Ελλάδας και ειδικότερα της Αθήνας!
Καλή μας όρεξη!
Με βάση την παραδοσιακή διαδικασία, ο χαλβάς Δραπετσώνας είναι χειροποίητος και δεν ζυμώνεται σε μηχανικό ζυμωτήριο! Για το λόγο αυτό, η παραγωγή του χαλβά στο εργαστήριο είναι αποκλειστική ευθύνη των κυρίων Νικόλαου Γαβρίλη και Ευμόρφιου Κοσμίδη, μιας και παρουσιάζει ιδιαίτερες τεχνικές δυσκολίες αλλά και λόγω της υψηλής θερμοκρασίας του μείγματος, που ζυμώνεται στο χέρι, που αγγίζει τους 80 βαθμούς Κελσίου!
Ο κ. Γαβρίλης θεωρεί ότι υπάρχει όριο στο πόσο μπορεί να μεγαλώσει μια επιχείρηση, διασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα του προϊόντος. Ωστόσο, τα προϊόντα της συγκεκριμένης χαλβαδοποιίας μπορεί να τα βρει κανείς σε κάθε σημείο σχεδόν της Ελλάδας και ειδικότερα της Αθήνας!
Καλή μας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου